Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse, läs mer här. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används

Den första tiden för en ny arkivchef

Nu har jag varit på plats en tid. Ja, tillräckligt länge för att som man brukar säga ”smekmånaden” är över. Under den här tiden har jag introducerats i den utåtriktade verksamheten. Jag har varit med på ett årsmöte och haft medlemskontakter. Jag har varit på Folkrörelsernas Arkivförbunds (FA) årsstämma. En jättetrevlig årsstämma vid Landsarkivet i Visby. Föredraget ”Smurfer och helvetes jävla skit” av Bosse Carlgren var en höjdare.

Men det jag främst har ägnat min första tid åt är att sätta mig in i de administrativa arbetet. Jag har hunnit med två löneutbetalningar. Det är stort för en person som alltid har ansett att lönehandläggarna är de viktigaste personerna på en arbetsplats. Flera personer har varit viktiga för mig den här första tiden. Ulrika har varit ett stort stöd liksom Bo-Anders och flera andra i styrelsen. Personalen har tagit emot mig på ett jättefint sätt som gjort att jag känt mig välkommen.

Anna Andersson flyttar in på kontoret.

Information

4/19/2024
Föreningsarkivet Västernorrland Uppdraget och verksamhetsplanering för år 2024 1...
3/25/2024
Vår tidigare arkivpedagog Elme Ämting kommer att göra ett gästspel för oss i apr...
3/14/2024
Vi går på Konsum Föreningsarkivet Västernorrland Föreningsarkivet har ett sto...